Skönt med fredag!!!

Okategoriserat | fredag maj 28 2010 15:57 | Comments (2)

Ja nu är det äntligen fredag, tycker denna vecka varit ovanligt lång. Det är så många fem dagars veckor nu fram till semestern så ja inte ens vill tänka på det=) Man kommer väl inte bli mindre med tiden heller och på så sätt blir det jobbigare på jobbet också.

I onsdags kom Malin och Engla hem till Njurunda igen, roligt!! Ska ses en sväng ikväll, är ju någon månad sen vi sågs nu så hon tycker nog jag blivit tjock, haha!!! Blir en lugn hemmakväll med lite smått och gott, ska försöka komma på någon middag också. Inte lätt att komma på vad man ska äta varje dag???

Imorgon är det konsert dags och jag ska sjunga solo dessutom, vad har jag gett mig in på?? =) Men det blir spännande. Hoppas på att publiken blir nöjda med sången och musiken, det är mycket som ska sitta och ja hoppas alla har ansträngt sig lite  nu. Själv måste ja plugga lite text på några låtar ikväll.

Sen på söndag är det morsdag, tänkte rå om mor lite extra då. Hoppas på sol en dag iallafall så man kan grilla lite.

Trevlig helg

 

2 kommentarer »

 1. Comment by Evelina — 2 juni 2010 @ 15:13

  Jag har full koll, haha :) Har läst Din blogg någon gång, också via länk på Malins blogg, men inte kommenterat något.. Skäms på mig!!

  Åh vad kul att Ni också ska få bebis :) Och Ni har inte sååå långt kvar ändå! Hur mår Du då?
  Vi får ut på nåt barnvagnsrace när bebisarna har behagat titta fram tycker jag :)

  Ska Ni på Tessan och Uffes bröllop i sommar?

  Kramis

 2. Comment by Evelina — 3 juni 2010 @ 9:45

  Vad skönt att Du har mått, och mår, bra! :) Och det är ju så kul när det börjar synas någoting också.
  Jag är bara i vecka 12 så på mig syns det ingenting, jag känner mig bara fet.. haha :) Fast imorse kände vi en liten bula, så det finns hopp!! Längtar som en tok efter stor magen.. :P
  Faktiskt så har jag mått bra hela tiden, bara varit dödtrött och känt mig svullen. Glad att jag sluppit må illa och spytt.

  Japp vi ska också dit. :) Patrik ska vara bestman och jag tärna. Tur jag köpte en klänning att ”växa i” :P

  Kramis

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu