Målar mästare…

Okategoriserat | torsdag juni 3 2010 16:12 | Comments (0)

Nu har ja blivit målare de senaste kvällarna, köpte färg till vår balkong för ett tag sen men det har varit för kallt på nätterna för att kunna måla något.  Började iallafall i måndgas och OJ vilken skillnad det blev, vitt och fint. Den var så otroligt slitetså man behövde inte ens skrapa bort den gamla färgen, haha!!!

Igår kom Malin och hjälpte mig måla taket, så gulligt av henne och vad roligt det är när man har sällskap. Är nu nästan klar, är endast tre bräder kvar som ja få be någon lång människa måla. Kanske pappa får den turen =) vill inte balansera från andra våningen när man är i det här tillståndet.

Denna vecka är också snart slut, så skönt!! Vädret har varit kanon och man har kunnat sola lite på lunch rasten iallafall. Ikväll kommer en annan Malin på besök, haha. Malin H som ja jobbat med, hon lämnar lilla Vilgot hemma och kommer själv ikväll. Vi få passa på att prata strunt och ta en härlig kvälls promenad.

Imorgon efter jobbet ska ja försöka komma iväg i god tid så vi hinner in till Babyproffsen och beställa en vagn, så spännande!!!! De har ett kanon erbjudande för trofast kunder på  ST, om man beställer en BRIO vagn innan den 6/6 får man en bil barnstol på köpet. Priset blev inte så högt som ja trodde heller, känns roligt att få köpa en ny vagn när det är första barnet och allt =)

Här är vagnen en kombinerad sitt+liggvagn. Vi vill ha en i grön och svart. Mjukliften som barnet ska ligga i ska vara svart!!!! Hoppas det blir bra, snygga hjul också tycker jag.

Sen hoppas jag på fint väder så man kan grilla i helgen. På söndag blir det först körsång på Nationaldagsfirandet på Söröje sen 60-års kalas till min faster Aina….Där blir det öppethus hela söndagen, blir roligt och ge henne presenten vi fixat. =)

Nu är det snart dax att åka hemöver, ha en trevlig kväll!!!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu