Vardag igen!!

Okategoriserat | tisdag juni 8 2010 14:27 | Comments (0)

Ny vecka som börjat rullat på, målade på lite extra och de sista brädorna på balkongen igår kväll. Skulle ju be om hjälp men ja bökade på och balanserade själv istället.  Kanske inte så smart men vill man bli klar någon gång får man nog göra  det själv =)

Nu ska det bara städas och fixas i ordning sen är ni alla som har lust välkomna och fika eller äta när det passar. Beställde iallafall en barnvagn i fredgas, känns jätte roligt. Tyvärr var den gröna färgen vi tänkt slut på lagret och kunde inte beställas. Men det blev en svart  istället med en mörk/olivegrön liggdel i, hoppas bebisen kommer att trivas i den=)

Nu ser jag att solen har tittat fram igen hoppas de håller i sig hela kvällen, är snart lite eftermiddags fika här på jobbet, ska passa på att sola lite. Älskar verkligen sol och värme!!! Ska ta och lägga upp lite kort igen, kanske kommer ihåg det ikväll har nämligen kameran hemma som vanligt???

Hej så länge!! 

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu