Barnmorskan!!!

Okategoriserat | onsdag juni 16 2010 13:56 | Comments (1)

Idag var det äntligen dax för första riktiga besöket hos barnmorskan, räknar inte med de två första. Då kände man sig inte ens gravid =)

De tog lite prover som var helt ok och sen mätte de magen SF-mått för första gången och lyssnade på lilla bebisens hjärtljud, så mysigt!! Man blir så glad när allt låter som det ska, räknade till 140 hjärtslag/min. Några på mitt jobb  sa direkt ”då är det en flicka” men jag tror inte på det där. Så olika för alla, har kanske stämt någon gång??

De få bli en överraskning om vad som väntar i slutet av september =) Barnmorskan hade även skickat hem inbjudan till föräldraträffar, blir 3 tillfällen i Juli månad. De ska vi  absolut gå på, kul att träffa några fler föräldrar som ska få ungefär samtidigt. Fast ja vet ju redan några och det är super skoj, det lilla livet kommer få många kompisar i samma ålder.

Är nu i V.25  och har inte mått bättre känns det som.  Tydligen är det den bästa tiden nu fram till v. 30 då brukar man komma i en liten svacka,det kan kännas långt kvar till BF osv.  Men jag håller tummarna att ja kommer må bra in i det sista.

Rörelserna och de små sparkarna man känner nu blir allt tydligare, så mysigt!! Har iallafall inga problem att sova  än så länge.

Ikväll ska ja iväg en sväng till stan och köpa en present  och sen träffa Sara D, var ju hur längesen som helst ja träffade henne. Ska bli så kul, hon har pluggat i Dalarna i två år och under den tiden har vi väl träffats två gånger. Tiden rinner fort iväg, blir mys på stan med henne ikväll.

Ha en härlig dag i solen ni som fått semester eller är hemma ändå!!

1 kommentar »

  1. Comment by Anna — 16 juni 2010 @ 14:38

    Ha en härlig dag du med!
    Vi kommer upp i sommar en sväng är det tänkt.
    Vet inte riktigt när ännu men det blir i juli. Vore kul att ses då. Hoppas att det kan tajmas in på något vis. :-)

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu