MIDSOMMAR!!!

Okategoriserat | torsdag juni 24 2010 9:10 | Comments (0)

Imorgon är det midsommarafton och jag tror och hoppas att sommaren äntligen är här nu och att den ska stanna, minst till slutet av augusti!

Efter idag har jag två hela arbetsveckor kvar innan jag går på semester, känns långt dit just nu men skönt att vara 3-dagars ledig denna helg iallafall. Imorgon är vi bjuden till Anette och Stefan, blir picknick mitt på dagen och traditionellt midsommarfirande, på kvällen blir det grillning som för de flesta antar jag, haha!! Ska bli jätte trevligt, lyxigt att bli bortbjuden!!

Ska handla det sista idag, gruvar mig att gå på ICA alltid sådan hysteri bland folk när det blir storhelg. De har ju till och med öppet i morgon så om man glömt något är det ingen panik.  Idag här på jobbet ska vi ha lite Midsommarlunch, till veckan går hälften av personalen på semester  så det ska firas lite. Sen tar det några veckor innan det är som vanligt och alla arbetar igen.

Idag är ja i vecka 26 och det rör sig för fullt i magen, det känns som den ungefär har samma dygnsrytm som mig just nu. Rör sig rätt mkt på dagarna och kvällarna och är lugn och sover på natten, perfekt… Hoppas det fortsätter så även utanför magen, haha!!! Som sagt det återstår att se, nu vill ja bara köpa massa saker. När ja får semester är det dax att titta lite mer på skötväska, skötbord och tillbehör till vagnen m.m Så roligt =)

Glad Midsommar till er alla och ta hand om er!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu