Tillbaka till verkligheten =)

Okategoriserat | måndag augusti 16 2010 11:15 | Comments (4)

NU är semestern avklarad och har redan arbetat en vecka!! Fyra veckors semester har varit lyxigt långt men vad tiden går fort ändå.

Min kära sambo har tyvärr inte varit ledig så mkt men vi kom iväg till Stockholm på en tripp med Anette, Stefan och A, mkt trevligt!! Sen en helg till Röros för att hälsa på Peter och Tina. Sen har vi ju gjort lite små utflyfter också såklart, ätit gott och umgåts med familj och vänner, åkt lite båt. Solat och badat i det härliga vädret. En riktig kanon sommar väder mässigt.

MAGEN har också blivit större, går in i V.34 nu…..oj vad tiden går fort!! Har mått utmärkt i sommar,  ej blivit svullen eller liknande och bebisen mår bara bra. Hunnit varit på två kontroller under semestern och nästa är nu på ons 18/8. Sist låg den med huvudet neråt så vi hoppas den fortsätter ligga så =) Sparkarna har också varit lite mer rejäla nu om man säger så haha!! Känns som en liten torktummlare där inne i bland. Har kanske lite gympa övningar imellanåt.

Har även hunnit börja föräldrautbildning under semestern, var dock bara 3 gånger. Men några av oss mammor har varit aktiva att träffats en gång i veckan efter det också. Vi har varit och fikat på Lottas och på stan. Förra veckan den 9/8  fick ena paret en liten pojke, stort Grattis!!! Vi längtrar tills vi får träffa honom. Sen i tors den 12/8 var det planerat kejsarsnitt på en annan mamma, har ej hört vad det blev där men ja hoppas ni mår bra!!!

Roligt att lära känna lite nytt folk och prata om sina funderingar, förväntningar, krämpor osv. Sen har jag ju Anette också inte att förglömma, roligt att vi bara har två veckor i mellan på beräknat datum. =).

Jag har tänkt jobba som längst till den 27/8 och dit är det nu två veckor.  Känner att ja behöver några veckor ledigt innan det är dax och man vet ju aldrig säkert när det blir. Kan bli tidigare  än slutet av sep också??? Det har varit  rätt mkt med stackars mamma ett tag nu också så ja känner att ja behöver en paus innan man blir mamma själv till ett litet knyte. LÄNGTAR SÅÅÅÅ!!!!

Måste lägga upp lite bilder snart..Lovar!!!!

Ha en trevlig måndag!!!

4 kommentarer »

 1. Comment by Evelina — 16 augusti 2010 @ 12:17

  Vad skönt, då är det inte så långt kvar! Man behöver ju få pusta ut lite och bara få vara innan lill pärlan tittar fram :)
  Ja, vi måste försöka ses något innan det är dags för Er tycker jag! Var ju nästan en månad sen nu :O Tiden går fort!!
  Ska vi inte ta och fika någon dag? :)

  Kramis

 2. Comment by Evelina — 16 augusti 2010 @ 16:48

  Ja men fika på Lottas låter som toppen det :)
  Fast jag jobbar ju ganska tråkiga tider dessvärre… :/ Mån-Fre 8-17.. Fast jag hade tänkt att jag skulle ta ut lite komp en eftermiddag i början på september, kanske vi kan ta det då? :) Lite roligare att fika mer mitt på dagen än runt middagstid.. :P

 3. Comment by Anna Igelström — 16 augusti 2010 @ 23:46

  Hejhej! Kul att du är tillbaka i bloggen igen. Jag har saknat läsningen mycket!!! Kramar från tremänningen i Dalarna. :-)

 4. Comment by Evelina — 21 september 2010 @ 17:00

  Tänker bebisen ta och komma snart? :D Jag är ledig nästa vecka, kanske en fika om Du inte ligger och krystar då? :D :P

  Kramis!

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu